Leidingwerk en radiatoren in Blaricum

In Blaricum en omgeving verzorgen wij al sinds jaar en dag de aanleg en het onderhoud van leidingwerk. Wij staan altijd voor u klaar om uw huis te voorzien van een passende installatie. Daarom mogen wij met recht totaalinstallateurs heten; we verzorgen het leidingwerk, de radiatoren, de ketel en de afwerking van dit alles.

Radiatoren zijn er in vele vormen, soorten en maten. De deskundige installateur van 0900 CVservice uit Blaricum kan u advies geven over welke soort radiator het best bij u past. Daarbij letten wij op de grootte van de ruimte en de gebruiksintensiteit. Zo zit u er altijd warmpjes bij!

Leidingwerk is belangrijker dan u denkt

Wat betreft leidingwerk is het vooral belangrijk dat de grootte van de leiding is afgestemd op het gebruik. De gewone maat voor leidingen is 12 mm. Heeft u echter een massagedouche of whirlpool in uw huis, dan is het prettiger een wat grotere diameter te kiezen. Een diameter van 15 mm laat namelijk bijna 50% meer water door! Ook is goed aangelegd leidingwerk belangrijk voor de levensduur van uw CV in Blaricum.

Een goedwerkende thermostaat regelt de warmteafgifte door de ketel. Er zijn verschillende typen thermostaten, zoals onder andere de klokthermostaat, die door een tijdmechanisme de temperatuur regelt. Daarnaast is er nog de conventionele (niet elektronische) thermostaat, waarbij door een kwikschakelaar de kamertemperatuur ingesteld kan worden.